Nieuwsgierig hoe het werkt?

Zoeken

Als Talent Partners zetten wij innovatieve tools in om talent voor jou te vinden. Via verschillende kanalen verwelkomen we iedere dag actief en passief zoekende professionals binnen onze Tool Pool.

Screenen

Onze Talent Partners hebben een relevante professionele achtergrond en screenen alle professionals voordat zij toegang krijgen tot de Talent Pool en tot hun eigen online omgeving, de Talent Room. Zo waarborgen we de relevantie van onze Talent Pool.

Scannen

Met behulp van een Talent Scan worden de talenten van de professionals in kaart gebracht; dit geeft je vroeg in het proces inzicht in de persoonlijkheid en cognitieve vaardigheden van een kandidaat. Ook delen de professionals hun voorkeuren met betrekking tot werkcultuur via een Cultuur Scan.

Matchen

Onze Talent Partners helpen je een competentie- en persoonlijkheidsprofiel op te stellen van jouw ideale kandidaat. Ook helpen we je op weg om een Cultuur Scan van jouw organisatie te maken. Op basis van deze informatie kijken we naar alle professionals in onze Talent Pool en selecteren we de beste matches voor jou.

Verbinden

Gebruik de uitgebreide inzichten die de Talent Scan en Cultuur Scan je bieden om te bepalen met wie je nader kennis wilt maken. Dit helpt je bij het maken van een weloverwogen keuze voor de juiste professional op een effectieve en snelle manier.

Neem contact met ons op
Hoe werkt het