Sneak Preview van jouw Cultuur Scan

Cultuur Scan

Start de Cultuur Scan vanuit je eigen Talent Room. Gedurende 10 minuten geef je je voorkeuren door met betrekking tot werkomgeving en werkcultuur. De resultaten van de Cultuur Scan zijn direct zichtbaar in je Talent Room.

Gepersonaliseerd Job Portaal

In jouw Talent Room vind je een gepersonaliseerd job portaal. Voor iedere job zie je direct in hoeverre je een match bent met de werkomgeving en werkcultuur van de organisatie. Solliciteer direct vanuit jouw Talent Room op de job die echt bij je past!

Check-in In 5 minutes

FAQ Culture Scan

We geloven dat mensen het meest gelukkig zijn en het best tot hun recht komen in een werkomgeving die aansluit bij hun persoonlijke en professionele normen en waarden. Onze missie is zo’n omgeving voor jou te vinden. Organisaties promoten vanzelfsprekend hun werkomgeving en cultuur. Het blijft echter lastig om te bepalen in hoeverre jij past bij de werkomgeving en cultuur van een organisatie. Met behulp van de Cultuur Scan wordt het mogelijk om te kiezen voor de werkomgeving die het best past bij jou.

Je kunt de Cultuur Scan starten vanuit jouw Talent Room, in de tab ‘Preferences’. Je wordt dan doorgeleid naar de omgeving waarin je de Cultuur Scan gaat maken.

Het kost je ongeveer 10 minuten om de Cultuur Scan te maken.

Ja, je kunt de Cultuur Scan maken op je telefoon.

Door middel van het beantwoorden van vragen over werkomgeving en werkcultuur, deel je jouw voorkeuren tijdens het doorlopen van de Cultuur Scan. Ook de organisaties die hun vacatures posten binnen jouw job portaal maken een Cultuur Scan. De resultaten van deze Cultuur Scans gebruikt het algoritme om de match tussen jou en de organisatie te berekenen.

Ja, je kunt teruggaan naar een eerdere vraag en het antwoord aanpassen.

Je kunt de resultaten van jouw Cultuur Scan direct zien in je Talent Room. Daarnaast zie je voor iedere job die gepost wordt in jouw job portal direct een match % tussen jou en het bedrijf, inclusief een gedetailleerd match rapport. Je kunt nu solliciteren op de jobs die een goede match zijn met jouw werkcultuurvoorkeuren.

Jij bent de enige die toegang heeft tot jouw Talent Room waar je de Cultuur Scan resultaten kunt inzien. Wij, jouw Talent Partners, gebruiken de resultaten voor matching.  Alleen wanneer je solliciteert op een job, wordt het matchrapport gedeeld met de organisatie.

Culture Scan Preview